Turnering /Kampflytninger

Turneringsleder

FIF håndbold har en person, der er noteret som ansvarlig for alt den kontakt, der foregår med DHF og HRØ vedr. turneringskampe og pokalturneringer. 


Det er blandt andet turneringslederen, der planlægger sæsonens kampplan ud fra de haltider vi har til rådighed.


Hvis du har spørgsmål til turneringen, så kontakt Turneringsleder Sven Hjort.

Turneringsansvarlig

Sven Hjort

Turnering

Turneringen starter for de fleste hold, den første weekend i oktober. Nogle ungdomshold starter dog weekenden før, altså den sidste weekend i september måned.


I løbet af august måned vil I, blive kontaktet af klubben for at få klarlagt antal hold og hvilke(t) niveau som de skal tilmeldes. 

Turneringen bliver planlagt i 2 omgange. 1. gang er i midten af september og 2. gang er omkring jul. Her kan man meddele ønsker til Sven Hjort, hvis der er datoer, som træneren på forhånd ved vil være umulige at spille på.


Planlægning betaler sig!!!!

Planlægning

Kampflytninger / Efter turneringen er planlagt

Kampflytninger bør begrænses mest muligt

Det koster klubben en masse penge, men det går også ud over de spillere, man er nødt til at aflyse træningen for, hvis kampen flyttes til en almindelig træningstid.


Kampflytninger skal derfor godkendes af Sven Hjort.

Kampflytninger skal være kredsen i hænde senest 10 dage før kamptidspunktet. Kamptidspunktet kan maksimalt være 14 dage efter det oprindelige fastsatte tidspunkt. Kampflytninger koster kr. 300 (for døm selv kampe), kr. 750 (for kampe med 1 dommer) kr. 1.500 (for kampe med 2 dommere)


Både aftaler om pokalkampe og kampflytninger skal aftales med modstanderen og herefter meddeles turneringslederen.

Helst ingen kampflytninger